Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Minientrevista: Montse Salvador

image

Montse Salvador

Nom: Montserrat Salvador Cortés
Edat: 44 anys
Professió: advocada
Barri de Cerdanyola on vius: Sant Ramon

Qui ets?

Dona, de classe obrera i de nació oprimida.
Sóc originaria de Torreblanca, un poble petit del País Valencià. Vaig viure al barri gòtic de Barcelona durant els meus anys  universitaris i vaig aterrar a Ripollet amb la meva parella, al barri Quatre Camins. Després vam venir a Cerdanyola. I ara ja hi visc aquí des de fa 10 anys.
Mentre cursava els estudis universitaris a la UB van començar les meves inquietuds pel mon que m’envoltava: em vaig vincular amb el moviment independentista d’esquerres. Vaig formar part del Sindicat estudiantil BEI, l’Ateneu Independentista de la Vila de Gràcia (La Torna) i actualment sóc membre de la CUP, de l’ANC, de Dones Juristes, de la comissió de Defensa de l’ICAB i de l’ACDH.

Com veus Cerdanyola?
De Cerdanyola em va atraure la seva identitat independent de Barcelona malgrat la seva proximitat. El Parc Natural de Collserola i la ciutat han estat una necessitat vital que m’ha permès tornar a sentir-me part d’una comunitat acollidora com la de Cerdanyola.
Ara bé, viure a Cerdanyola també m’ha fet adonar que hi havia aspectes que calia millorar i per les que valia la pena treballar: la contaminació existent al territori per polítiques i decisions equivocades que semblen haver hipotecat la ciutat i el seu futur. Trobo a faltar una resposta ferma i decidida contra situacions com la contaminació provocada pels abocadors de la Plana del Castell i el deute heretat de decisions polítiques del passat que hipotecaven el nostre present i futur.

Per què el Compromís per Cerdanyola és la millor opció en les eleccions del pròxim 24 de maig?

Conec personalment les persones que l’integren i que treballen: són persones que han lluitat i volen continuar lluitant i treballant pel que consideren just.
Són persones de diferents edats i tradicions polítiques, fet que ens enriqueix com a col.lectiu i amplia les nostres respostes davant dels reptes.
Són persones íntegres que no han viscut mai de la política i que no cerquen ser “polítics professionals”. Creiem en això i defensem les rotacions de les persones en els càrrecs i tasques que desenvolupen. 
Som una grup de gent que sabem escoltar, que volem conèixer les opinions de la resta de conciutadans i que volem que la transparència, la integritat i les ganes de treballar siguin la nostra identitat.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat