Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Minientrevista: David Vicente

20 David Vicente

David Vicente

Nom: David Vicente Pareja

Edat: 20 anys

Professió: Estudiant – Músic

Barri de Cerdanyola on vius: Fontetes

Qui ets?

Sóc un jove de 20 anys nascut a Cerdanyola del Vallès. He estat veí al barri de Banús i actualment visc al barri de les Fontetes. Estudio Història a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la vegada estudio i treballo en el món de la música i la cultura. Porto temps dins el teixit associatiu de Cerdanyola, vaig començar amb l’activisme en defensa de l’educació pública i gratuïta, poc després vaig trobar espais de discussió molt interessants com va ser el 15M, actualment milito a l’Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola i formo part del Compromís per Cerdanyola.

Com veus Cerdanyola?

A Cerdanyola, des de que tinc ús de raó, sempre l’he vist governada amb un seguit de polítiques comunes, independentment de les sigles partidistes que governessin. També he vist pactes entre partits i una entesa prou preocupant entre algunes forces municipals. Fruït de les seves politiques he vist com les condicions de vides han anat empitjorant, més encara en aquests dies de crisi que ens estan fent patir. He vist com han tancat el CAP on anava de petit, he vist com s’intentava fer fora a una família de la seva casa al barri del costat, també com els espais culturals anaven deteriorant-se i com les poques i pocs joves que poden treballar ho fan en condicions precàries. Per altre banda em sorprèn molt com l’ajuntament fa obres als carrers un cop cada quatre anys, mesos abans de les eleccions municipals. Calen polítiques socials, un ajuntament que defensi al conjunt de la ciutadania i que no prioritzi pagar el deute a un banc abans que procurar pel compromís ètic i legal que té amb cada un dels veïns de Cerdanyola.

Per què el Compromís per Cerdanyola és la millor opció en les eleccions del pròxim 24 de maig?

Trobo que el Compromís per Cerdanyola és l’única candidatura del meu poble, m’explico. Considero que es tracta d’un espai de trobada ampli i la seva pràctica assembleària obre les portes a la ciutadania. Es tracta d’un mecanisme democràtic imprescindible i vacant als partits que es presenten. A la vegada penso que es tracta de cerdanyolenques i cerdanyolencs amb ganes de canviar cap a millor les condicions de vida del poble. Observo ganes de fer-se amb l’ajuntament i palpo il·lusió per posar la institució al servei de la gent.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat