Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Èxit al sopar d’inici de campanya del Compromís

“Un centenar de persones van assistir al sopar d’inici de campanya el dissabte 9 de maig de Compromís que va comptar amb les intervencions d’Isabel Vallet, diputada de la CUP, d’en Xavi Oca, de la CUP de Sabadell i membres de la candidatura de Compromís per Cerdanyola.”

image

En primer lloc, Isabel Vallet, diputada la CUP, va destacar l’oportunitat històrica que es dóna a molts ajuntaments de capgirar el poder i poder dur a terme polítiques de ruptura. Seguidament, en representació de la comarca on el Compromís va en coalició amb altres candidatures de les CAV i les CUP, en Xavi Oca va destacar que la política no és innòcua i que “o es fa per millorar les condicions de vida de les classes populars o es fa al servei dels poderosos”.

Seguidament, Carles Escolà, cap de llista de la candidatura de Compromís, va fer una primera intervenció per presentar els objectius de la candidatura per a les eleccions vinents tot destacant la voluntat de canvi a l’ajuntament que expressa la majoria de la gent, i va presentar la resta de persones de la llista que van parlar presentant diferents eixos del programa.

L’Iván González, candidat número 5 de la llista, va parlar de la remunicipalització de serveis, destacant la importància de tornar serveis que ofereix l’ajuntament a la gestió 100% pública. La Contxi Haro, número 4, va sintetitzar l’enfocament del Compromís quant a polítiques de cultura i esport. El Maurici Jaumandreu, número 3, va posar de relleu l’oposició al projecte del Centre Direccional i per una Cerdanyola lliure de residus. Finalment, Elvi Vila, com a candidata independet de la llista i número 2, va explicar que aposta per Compromís perquè “som els únics que posarem les persones per davant de la resta de coses”. També van parlar Ainhoa Yll i Raquel González expressant el suport de l’Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola a la candidatura de Compromís.

Després de l’acte polític, els assistents van gaudir d’un variat assortit de plats per acompanyar una nit molt agradable. També hi havia la possibilitat de passar pel foto-mató, on hi havia la possibilitat de fer-se una fotografia amb diferents afirmacions sobre la Cerdanyola que volem.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat