Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Minientrevistes: Míkel Conde

28 Míkel Conde

Míkel Conde

Nom: Mikel Conde

Edat: 29
Professió: educador ambiental i geograf a l’atur
Barri de Cerdanyola on vius: Canaletes
 
Qui ets?
Fill adoptiu de Cerdanyola, on ja fa més de 15 anys que visc. Vinc del moviment juvenil on he militat activament, en organitzacions com Maulets o AJC, i també en diferents moviments social de Cerdanyola. Actualment milito en la CUP de Cerdanyola i el CxC.
 
Com veus Cerdanyola?
Veig la ciutat com una ciutat amb gran potencial (uab, parc tecnològic, vies de comunicació i potencial industrial), però molt desaprofitada. Amb inversions més que dubtables i un endeutament massa gran per culpa de les males polítiques que s’han fet des del consistori local.
 
Per què el Compromís per Cerdanyola és la millor opció en les eleccions del pròxim 24 de maig?
Veig al CxC com l’única alternativa real i possible x tenir una ciutat activa, viva, sostenible i democràtica. Ens cal un canvi de paradigma polític, social i econòmic, i el CxC és l’única formació que busca una ruptura democràtica, amb les anteriors polítiques i sistemes econòmics. Ens cal democratitzar les institucions municipals, i fer un procès d’empoderament, des dels barris i des de les persones.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat