Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Minientrevista: Martí Riba

30 Martí Riba

Martí Riba

Nom: Martí Riba Marín

Edat: 26 anys

Professió: Filòleg i profesor d’idiomes

Barri de Cerdanyola on vius: Antolí

Qui ets?

Sóc una persona interessada per allò que passa al meu voltant i entestada en comprendre allò que no es pot comprendre. Sóc músic de punk-rock amateur, un amant del futbol (sobretot del no comercial) i de l’esport en general, considero que llegir és un plaer, sobretot si és tracta de novel·la negra i crec que aprendre llengües és molt més que una necessitat.

Com veus Cerdanyola?

Veig una ciutat despersonalitzada i castigada per una crisi que la seva gent no ha provocat. Tenim una ciutat tòxica per culpa del problema dels abocadors, mancada des de fa molts anys de bones polítiques de joventut i especialment que n’impulsin l’associacionisme i la creació cultural, però per damunt de tot veig una ciutat amb una emergència social que cal afrontar, i que no s’està fent.

Per què el Compromís per Cerdanyola és la millor opció en les eleccions del proper 24 de maig?

Primer de tot perquè està composat de persones que estimen la ciutat, que porten anys lluitant des de molts àmbits i espais per fer-ne una ciutat de les persones. També perquè té clar, i porta anys demostrant-ho, que l’impuls de la participació activa és la millor manera de fer política i de retornar les institucions al poble. També perquè aposta clarament per ser part del procés d’autodeterminació del nostre país, entenent-lo com un projecte que ens porti a una sobirania real. En definitiva, perquè fer de Cerdanyola una ciutat millor no és només un lema, sinó que ho porta inscrit en el seu ADN.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat