Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Minientrevista: Carme Brasó

19 Carme Brasó

Carme Brasó

Nom: Mª Carme Brasó

Edat: 61

Professió: docent jubilada

Barri de Cerdanyola on vius: Serraperera

Qui ets?

He dedicat 40 anys de la meva vida professional a la docència com a mestra d’educació infantil i m’he afegit a totes les mobilitzacions en defensa d’una escola pública de qualitat . Penso que la cultura no s’ha de deixar-la en mans d’una elit i que per créixer com a persona és important que cadascú pugui arribar a conèixer i desenvolupar aquells aspectes on pot ser més creatiu . Ara mateix estic col·laborant activament amb els artistes plàstics de Cerdanyola. Entre els meus interessos també hi ha la lectura, la música, el senderisme, el cinema…

Com veus Cerdanyola?

Em fa pena que sigui un poble dormitori molts dels meus conciutadans desconeixen les activitats que es fan a la ciutat i el fet de no participar d’un projecte de ciutat fa que no se la sentin seva ni s’impliquin. Tenim un teixit associatiu molt gran en nombre d’entitats però a l’hora molt dispers i inconexe, penso que ens aniria millor si comencéssim a establir maneres de treballar en xarxa . També s’ha de millorar la difusió , la comunicació i la informació cap al ciutadà així com la transparència en la gestió municipal. Com a veïna de Cerdanyola també em preocupa i molt tot el que pot esdevenir a la ciutat en relació a la plana del Castell i els abocadors

Perquè el Compromís per Cerdanyola és la millor opció en les eleccions del proper 24 de maig?

Perquè és un col·lectiu amb l’empenta dels joves i els veig convençuts en fer possible el canvi . Per que cal posar gent honesta al capdavant de la gestió municipal. Per que la gent de compromís té empatia amb els problemes de la ciutat i cercarà la solució que millor respongui a les necessitats de la gent del carrer. Per que és un projecte on prima el debat de grup i no estan aviciats amb els personalismes , no tenen un l’afany de poder per perpetuar-se a la butaca , Son gent que fa política per que tan sols amb la política es pot canviar i millorar la nostra qualitat de vida.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat