Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Minientrevista: Encarna Albella

21 Encarna Albella

Encarna Albella

Nom: Encarna Albella Salvado

Edat: 63

Professió: prejubilada

Barri de Cerdanyola on vius: Xarau- Cordelles

Qui ets?

Vaig arribar a Cerdanyola l’any 1970, i em sento de “Cerdanyola de tota la vida”. Aquí he sigut jove, i vaig viure el moviment associatiu dels barris. Feminista, treballant pels drets i els equipaments per a les dones. I mare, vivim amb i per l’escola pública, com tantes i tants companys de viatge. M’agrada el cinema, el teatre, la música i gaudir dels amics i amigues.

Com veus Cerdanyola?

Sense projecte de ciutat, o amb un projecte que és el de sempre, sense empenta ni il·lusió, sense complicitat entre la ciutadania i el govern municipal, que hauria de ser el motor, les ganes i la veu de les ciutadanes i els ciutadans que els hi han donat confiança. La cobertura de les necessitats socials, l’educació i la salut han de ser prioritàries i és imprescindible que la ciutadania tingui la veu i el control dels recursos públics que s’inverteixen.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat