Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Minientrevista: Albert González Mori, “Coyote”

22 Albert González

Albert González

Albert Gonzalez Mori

52 anys

Encarregat de restaurant

Visc al barri del Pont Vell

Qui ets?

Soc una persona que s´ha autoformat a sí mateixa. Per circumstàncies de la vida, estic al mercat laboral des dels 14 anys. He viscut una vida plena d´obstacles però de tots n´he sortit. He trobat un espai on iniciar la lluita per les persones a través de la Plataforma Cerdanyola sense Abocadors (durant 4 anys) i he descobert la quantitat de problemes de salut que ens evitaríem si cuidéssim més el medi ambient i el seu entorn.

A Cerdanyola manca l´interès per part de la ciutadania per les coses de diari, perquè des de les institucions públiques no s´han preocupat de fomentar-ho i les poques eines que sí que hi són no funcionen.

Com veus Cerdanyola?

A Cerdanyola la veig (encara) com a ciutat dormitori. La gent no viu el poble, no el gaudeix, no el sent com seu. Trobo una ciutat desordenada, amb moltes deficiències en infraestructures, amb  greuges importants entre barris, on el medi ambient NO existeix. On tenim un molt greu problema amb els abocadors de la Plana del Castell, les autopistes, l´incineradora de Montcada i el Eco-parc de Ripollet. Unes arques públiques buides i endeutades per anys i una mala gestió entre ingressos i despeses per part de tots els governs anteriors. Ens falta memòria per saber qui ens ha portat a aquesta situació.

Perquè el Compromís per Cerdanyola és la millor opció en les eleccions del pròxim 24 de maig?

Crec sincerament que CxC esta format per un grup de gent amb moltes ganes de canviar les maneres de fer política, de comptar amb la GENT.. de posar els fonaments d´una nova societat on el més important són les persones, i l’Ajuntament és el mes proper i important per començar a fer-ho.

Racionalitzar els serveis públics, recuperar serveis externalitzats, recuperar la dignitat dels barris i fomentar el petit comerç… i tot aixo passarà només si la gent vol ser l´impulsora del canvi amb la seva col·laboració i el seu vot a Compromís.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat