Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Minientrevista: Albert Lázaro

25 Albert Lázaro

Albert Lázaro

Nom: Albert Lázaro i Arqueros

Edat: 82

Professió: Mestre de cases, jubilat.

Barri de Cerdanyola on vius: Plaça Sant Ramón (Nucli antic)

1.Qui ets?

He estat a dues candidatures municipals: Entesa per Cerdanyola l’any 1979 i Participació Activa i Social (PAS) l’any 2006. Membre fundador de Salvem Canaletes, C.C.C. a Cerdanyola, Assemblea Democràtica, Plataforma Cerdanyola sense Abocadors. Membre de les comissions: Escut i Bandera, pro Museu, 1er Catàleg del Patrimoni, 1er Centenari de la Parròquia de Sant Martí. Autor del llibre “Josep Viladomat l´escultor de la República” i articles relacionats amb l´història contemporània de Cerdanyola. M´agrada la filatèlia, la numismàtica i la història en general.

2.Com veus Cerdanyola?

Tres Prioritats:

  1. Sanejar els abocadors tòxics de la Plana del Castell

  2. Solucionar el greu deute municipal provocat per els tres partits que sempre han governat el poble: PSOE, ICV i CIU.

  3. Demanar-lis responsabilitats polítiques i econòmiques (als partits esmentats).

3. Per què el Compromís per Cerdanyola és la millor opció en les eleccions del pròxim 24 de maig?

Quina candidatura al poble pot presentar la llista de persones compromeses amb les lluites socials, educatives, de sanitat pública, ecologista, desnonaments d’habitatges i llibertats col·lectives? M’agrada el codi ètic i estic segur que no serà necessari d’aplicar.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat