Blog de campanya del Compromís per Cerdanyola per a les eleccions municipals de 2015

Minientrevista: Josep Font i Bernaus

24 Josep Font

Josep Font

Nom: Josep Font Bernaus.

Edat: 70 anys.

Professió: Mecànic industrial.

Barri: Serraparera (Avinguda de Europa)

1. Qui ets?

Visc a Cerdanyola des de l’any 1970 però i vaig començar a treballar el 1959. He tingut diferents càrrecs públics a la ciutat,a les associacions de veïns i sindicats Candidat a diputat les dues primeres eleccions legislatives i regidor del 87 al 93. Actualment milito al Compromís a la ANC i a Òmnium Cultural. Estudio Ciències Polítiques a la UAB.

2. Com veus Cerdanyola?

Veig Cerdanyola com una ciutat amb moltes possibilitats, UAB, Parc Tecnològic, etc., situada en una zona privilegiada i ben comunicada però mal aprofitada i governada. Te moltes mes oportunitats. Ben governada donaria molt mes de si.

3. Per què el Compromís per Cerdanyola és la millor opció en les eleccions del pròxim 24 de maig?

El Compromís es la millor opció perquè no té les hipoteques i mals costums dels actuals partits polítics i està format per gent molt valuosa i preparada de totes les edats i amb ganes de treballar pel poble amb honradesa i honestedat.

Compromís per Cerdanyola

www.compromispercerdanyola.cat
contacte@compromispercerdanyola.cat